Sziget Csárda logo
Sziget Csárda - TiszaújvárosSziget csárda kezdőlap


Sziget Csárda galéria


Sziget Csárda étlap

Sziget Csárda rendezvények

Sziget Csárda hírek

Sziget Csárda facebook


Sziget csárda youtube

Sziget Csárda google plus one
Sziget Csárda hungarikumSzigte Csárda vélemények

Éttermünkről, röviden...
Kedves Vendégeink

    A Sziget Csárda 1997 óta várja vendégeit a 35-ös számú főközlekedési útvonal és a Tisza találkozásánál. (Tiszaújváros és Polgár közötti Tisza-híd lábánál) A Tisza Sziget a magyar hagyományok szerint készült ételeket kínáló vendéglőhöz nagyszerű zöld környezetet biztosít, melyet változatos szabadtéri programokkal - horgászat, vízisíelés - igyekszünk még kellemesebbé tenni. Kemencében sütünk ropogósra kacsát, pirosra kenyeret, kalácsot és pogácsát is. Ételeinket rusztikusan kialakított éttermünkben teraszainkon és galériánkon élőzene mellett fogyaszthatják kedves Vendégeink. Több mint háromszáz vendég ellátására van lehetőségünk. Számukra biztonságos parkolóhely van, akár személyautóval, autóbusszal vagy hajóval érkeznek.

Kalocsa terem
:

    A Sziget Csárda fennállásánk öt éves évfordulóját ünnepelte 2002-ben. Kettős volt az ünnep, hiszen az évforduló ünnep- napján nyitott a Sziget Csárda új, exkluzív különterme a Kalocsa terem. A Kalocsa terem létrehozásával a tulajdonosnak - Tógyer Gyulának - több célja is volt:
    - tiszeletadás az 1000 éves Kalocsa városának
    - régi magyar hagyományok megőrzése és ápolása
    - magas színvonalú gasztronómiai munka, vendéglátás megőrzése
A Kalocsa terem 80 fő befogadására alkalmas, a vendégeket csodálatos kalocsai mintás porcelánnal terített asztalok és kiváló ételek, italok várják. Ilyen jellegű "Kalocsa-terem" a világon három helyen található: Budapesten, Tiszaújvárosban és Japánban. Célunk, hogy hagyományainkat és étkeinket ne csak belföldön, hanem külföldön és a tengeren túl is ismerjék meg, a képen látható nemes környezetben.
 
"Családom és személyzetem mindig arra törekedett, hogy a betérő vendég, vendégnek érezze magát. Meghitt környezetben konferenciák, vállalati rendezvények, keresztelők, ballagások, esküvők és különleges igények kielégítését vállaljuk."
Sziget Csárda éttermünk